Avui us deixo uns canapes que tenia pendents mentre torno a posar en marxa la meva cuina "angelical".
Tal com m'havia sugerit l'Elena, en el seu comentari a la meva recepta de canapés de formatge de cabra amb pebrots confitats, aquest cop vaig fer-los amb codonyat i melmelada de tomàquet, i he de dir que si uns estan bons, els altres estan encara millor!!!
Que fàcils i que bons, a tothom li van agradar, però als meus fills, en Marc i la Cristina els que més, van arrasar amb la safata i els demés amb prou feines els varem poder tastar.
Ingredients:
pa de baguette, (jo de motllo, que és el que tenia)
1 rulo de formatge de cabra
melmelada de tomàquet
codonyat
Preparació:
Primer de tot tallarem llesquetes de pa de baguette de 1 cm de gruix. Seguidament le suntarem amb melmelada de tomàquet, posarem al damunt 1 rodanxa de formatge de cabra i 1 tall de codonyat.
Ho gratinarem al forn uns minuts i els servirem encara tèbis. EXQUISITS!!!!!
Moltes gràcies Elena pel teu sugeriment, ens han agradat molt, i espero que seguim en contacte , compartint aquesta afició.
Molts petonets per tu i la teva família , que en el fons són els nostres "patidors" incondicionals!