dimarts, 3 d’agost del 2010

CANAPES AMB MELMELADA DE TOMÀQUET, FORMATGE DE CABRA I CODONYAT

Torno de vacances i no he cuinat gaire mente he estat fora, la veritat.....
Avui us deixo uns canapes que tenia pendents mentre torno a posar en marxa la meva cuina "angelical".



Tal com m'havia sugerit l'Elena, en el seu comentari a la meva recepta de canapés de formatge de cabra amb pebrots confitats, aquest cop vaig fer-los amb codonyat i melmelada  de tomàquet, i he de dir que si uns estan bons, els altres estan encara millor!!!
Que fàcils i que bons, a tothom li van agradar, però als meus fills, en Marc i la Cristina els que més, van arrasar amb la safata i els demés amb prou feines els varem poder tastar.

Ingredients:

pa de baguette, (jo de motllo, que és el que tenia)
1 rulo de formatge de cabra
melmelada de tomàquet
codonyat


Preparació:

Primer de tot tallarem llesquetes de pa de baguette de 1 cm de gruix. Seguidament le suntarem amb melmelada de tomàquet, posarem al damunt 1 rodanxa de formatge de cabra i 1 tall de codonyat.
Ho gratinarem al forn uns minuts i els servirem encara tèbis.  EXQUISITS!!!!!



Moltes gràcies Elena pel teu sugeriment, ens han agradat molt, i espero que seguim en contacte , compartint aquesta afició.
Molts petonets per tu i la teva família , que en el fons són els nostres "patidors" incondicionals!