La faig servir per lasanya, per pasta i també per pizza.
Aqui teniu els ingredients:
150 gr de pastanaga
150 gr de ceba
50 gr d'oli
500 gr de tumàquet triturat
500 gr de carn picada barrejada(1/2 porc i 1/2 vedella)
sal (1 cullerada de café)
orenga (1 cullerada de postre)
1 fulla de llorer
i el truqui, que no surt a la foto (em vaig despistar)una cullerada sopera de concentrat de tumàquet .
Preparació en Thermomix:
Posar els ingredients del sofregit ( oli, ceba , pastanaga i tumàquets) dins del vas i triturar 5 seg a vel 5.Baixar els trossets que hagin quedat a les parets amb una espatula.
Tot seguit programar 7 min a T varoma i vel 1.
Quan s'acabi els temps afegir la resta d'ingredients i programar 15 min,Tª varoma, gir esquerre, vel cullera.
Queda la salsa així
Preparació tradicional:
Tallar les verdures en trossets molt petits i sofregir-les amb l'oli.Quan siguin fetes hi afegim la carn picada i la fem fins que canvii de color, llavors hi afegim els dos tipus de tumàquets , l'orenga , el llorer , la sal i deixar fer una mica més.Al final si veiem que queda una mica seca pel us que li volem donar, hi podem afegir una mica de aigua o brou.
Això ho dic, per que per la pasta ja queda bé, però per la pizza m'agrada una mica més seca i en canvi per la lasanya hi afegeixo brou, ja que s'ha de coure la placa de pasta (jo la utilitzo el pavo precuinada)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada