dissabte, 8 d’agost de 2009

INDEX DE RECEPTES

APERITIUS


BOMBONS DE FOIE
BROTXETES AMANIDA CAPRESSE
CANAPÉS DE FOIE-GRAS AMB POMA CARAMELITZADA I MELMELADA DE FIGUES
CANAPÉS DE FORMATGE DE CABRA, MELMELADA DE TOMÀQUET I CODONYAT
CANAPÉS DE FORMATGE DE CABRA AMB PEBROTS CONFITATS
CANAPÉS DE PATÉ DE MUSCLOS
CANAPÉS EN ESPIRAL
CARPACCIO DE PEUS DE PORC
CROISANETS DE SOBRASSADA I FORMATGE FRESC
CULLERETES D'APERITIU
CULLERETES D'APERITIU DE FIGA I PERNIL IBERIC
CULLERETES DE CAVIAR DE TOMÀQUET AMB PERNIL IBÈRIC
CULLERETES DE VIEIRA I PERNIL IBÈRIC
CLOÏSSES AMB ALL I JULIVERT
FULLATS DE TOMÀQUET I ANXOVA
LLOM CURAT
PASTES FULLADES
PERLES DE FORMATGE DE CABRA AMB CRUIXENT DE PERNIL
PIRULETES DE PARMESÀ
ROTLLETS DE TRUITA, PERNIL I FORMATGE
TORRADES DE PERA AMB FOIE
TORRADES HAWAIANES


ENTRANTS


ALBERGINIES A LA PARMESANA
AMANIDA DE CANONGES, PERA ,ANOUS I ROQUEFORT
AMANIDA DE FIGUES I PERNIL D'ÀNEC
AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA
AMANIDA DE GAMBES, ALLS TENDRES I XIPIRONS SALTEJATS
AMANIDA DE MANGO I GULES AMB REDUCCIÓ DE MÒDENA I CRUIXENT DE BACÓ
AMANIDA DE MESCLUM CHERRYS,PIQUILLOS,PIPES I REDUCCIÓ DE MÒDENA
AMANIDA DE PEDRERS CONFITATS I FOIE D'ÀNEC
AMANIDA DE TOMÀQUET, MOZZAREL.LA I TUNYINA
CARPACCIO D'ALVOCAT I TONYINA
CREMA DE CARABASSA
CREMA DE PESOLS AMB CRUIXENT DE PERNIL
CREMA DE REMOLATXA
ESCALIBADA
LASANYA DE VERDURES ALS DOS FORMATGES
PASTA CARBONARA
PASTA DE FULL FARCIDA DE BOLETS
PEBROTS DEL PIQUILLO AMB GAMBES
TORRADES HAWAIANES
VICHYSSOISE




ARRÒS


ARRÒS AMB BOLETS I VERDURETES
ARRÒS AMB POP
ARRÒS CALDÓS DE PEIX
ARROS CARBONARA AL MICROONES
ARRÒS NEGRE
RISSOTTO DE BOLETS I FOIE-GRAS
RISSOTTO MILANESA

CARN

ALETES DE POLLASTRE ADOBADES

CANELONS DE CONFIT D'ÀNEC
CANELONS DE SANT ESTEVE
CONILL A LA MOSTASSA
EMPANADILLES DE CARN PICADA AMB FORMATGE DE CABRA
ESTOFAT DE VEDELLA DE LA IAIA
FILET DE PORC FARCIT AMB PRUNES
LASANYA BOLONYESA
LLOM AMB MOSTASSA I SUCRE MORÉ AMB SALSA DE GERDS I PURÉ DE PATATES
MAGRET D'ÀNEC AMB PARMENTIER GRATINAT DE PATATA I BOLETS

PASTIS DE CARN
PEUS DE POC AMB CIGRONS
POLLASTRE A LA COCACOLA
POLLASTRE AL PORTO
POLLASTRE PROVENÇAL
ROTLLETS DE POLLASTRE FARCITS


PEIX


BACALLA AMB PANSES
CALAMARCETS AMB CEBA
PERCA AMB GÍRGOLES I ALLS TENDRES EN PAPILLOT
POP A LA GALLEGA
RAP A LA PROVENÇAL
RAP AMB SALSA DE BOLETS
SARSUELA DE PEIX
TRUITA DE MONGETES AMB BACALLA
ESQUEIXADA DE BACALLÀ

BEGUDES


SANGRIA DE LAMBRUSCO


PA

COCA DE ESCALIBADA
FOCACCIA AMB ALL I ROMANÍ
PA DE MOTLLO 
PANETS INTEGRALS RÀPIDS
PIZZA
COCA DE TUNYINA


SALSES

ALLIOLI DE CODONY
BEIXAMEL
CREMA PASTISSERA BÀSICA
REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA
SALSA BOLONYESA
SALSA DE BOLETS
SALSA DE PIQUILLOS
SALSA DE TOMAQUET
SALSA DE TOMÀQUET PER A PIZZA
SALSA PESTO
SALSA ROQUEFORT


GUARNICIONS


PATATES HASSELBACK



POSTRES

ARRÒS AMB LLET
BOMBONS DE COCO
BROWNIE AMB NOUS AL MICROONES
CLAFOUTIS DE FIGUES
COCA DE POMA
COCA DE SANT JOAN I
COCA DE SANT JOAN II
CREPS
FLAM DE FERRERO ROCHÉ
FLAM D'OU CASOLÀ
FLAM DE TORRÓ
GALETES DE XOCOLATA
GELAT DE MADUIXA
MAGDALENES DE CARABASSA
MAGDALENES DE NATA
MOLINETS DE FULL AMB CABELL D'ÀNGEL
MUFFINS DE GROSELLES
MUFFINS DE XOCOLATA AMB GOTES DE XOCOLATA
NÚVOLS DE POMA
PA DE PESSIC DE GALETES I XOCOLATA
PA DE PESSIC DE XOCOLATA
PALMERES
PALMERES DE XOCOLATA
PANELLETS
PANNACOTTA
PANNACOTTA DE TOFFEE
PASTIS DE FORMATGE I TARONJA
PASTA FULLADA DE MÚSIC I LLACETS DE MEL
PASTIS CAMP DE FUTBOL
PASTIS DE FORMATGE
PASTIS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS
PASTISSETS DE POMA (FALSES TATIN)
PASTISSETS DE TORTOSA
PUDING
ROQUES DEL DESERT
ROSES DE PASTA DE FULL