dimarts, 5 de maig del 2009

TORRADES HAWAIANES

Un sopar típic de diumenge , que és un dia més atrafegat, hem dinat més tard i no tenim ganes de cuinar massa ni embrutar la cuina. A més a més els ingredients són pocs i normalment agraden a tothom.





Ingredients:
(per 4 persones)

8 llesques de pa de motllo sense crosta 8 llenques de pinya en conserva
8 llenques de pernil en dolç o bacon
8 llenques de formatge
orenga
mesclum o canonges per ornamentar



Preparació:


Posarem les llenques de pa de motllo sobre la plata del forn.

Al damunt i posem el pernil o bé el bacon.



Al damunt hi posem la pinya el més escorreguda possible.





Al damunt hi posem el formatge.


Ho posem a gratinar, i quan surt del forn posar inmediatament l'orenga pel damunt.




(no posar-lo abans per que amb el gratinador es pot cremar i en comptes d'aromatitzar el que farà és dónar amargantor al plat).

Posem 2 llenques per plat i ornamentar amb el mesclum o canonges.





Es molt versàtil ja que:
  • Es pot menjar igual calent que fred i és molt agraït de fer.
  • També es pot fer en petites porcions i convertir-ho en canapés calents, queda molt bonic i original, però no tinc cap foto per mostrar-vos-ho.
  • Si ho fem amb gall d'indi i formatge baix en greix, també pot ser un sopar lleuger.
  • Si en comptes de ornamentar-ho amb amanida n'hi posem més quantitat es converteix en un plat més complert.