Ingredients:
(per 4 persones)
8 llesques de pa de motllo sense crosta 8 llenques de pinya en conserva
8 llenques de pernil en dolç o bacon
8 llenques de formatge
orenga
mesclum o canonges per ornamentar
Preparació:
Posarem les llenques de pa de motllo sobre la plata del forn.
Al damunt i posem el pernil o bé el bacon.
Al damunt hi posem la pinya el més escorreguda possible.
Al damunt hi posem el formatge.
Ho posem a gratinar, i quan surt del forn posar inmediatament l'orenga pel damunt.
(no posar-lo abans per que amb el gratinador es pot cremar i en comptes d'aromatitzar el que farà és dónar amargantor al plat).
Posem 2 llenques per plat i ornamentar amb el mesclum o canonges.
Es molt versàtil ja que:
- Es pot menjar igual calent que fred i és molt agraït de fer.
- També es pot fer en petites porcions i convertir-ho en canapés calents, queda molt bonic i original, però no tinc cap foto per mostrar-vos-ho.
- Si ho fem amb gall d'indi i formatge baix en greix, també pot ser un sopar lleuger.
- Si en comptes de ornamentar-ho amb amanida n'hi posem més quantitat es converteix en un plat més complert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada