Feia molts dies que no posava cap recepta.
Hem estat de obres , fora de casa i sense internet, i com molt bé diuen se sap quan es comença i no se sap quan s'acava.....afortunadament ha valgut la pena i hores d'ara ja hem recuperat gairebé la normalitat.....o no???
Bé, no teniem internet però si que hem menjat cada dia, i tinc algunes coses pendents de ensenyar-vos.
Començaré per aquestes creps que són fàcils de fer i molt bones. Permeten farcit dolç i salat, segons ens agradi.
Moltes vegades hem fet un sopar de creps, és a dir primer en farcim unes de salades i al final en reservem unes quantes per farcirles de dolç, a mena de postres.
Aqui teniu els ingredients:
Aqui ja les tenim acabades. Una muntanya de aprox. 20 creps.....
Hem estat de obres , fora de casa i sense internet, i com molt bé diuen se sap quan es comença i no se sap quan s'acava.....afortunadament ha valgut la pena i hores d'ara ja hem recuperat gairebé la normalitat.....o no???
Bé, no teniem internet però si que hem menjat cada dia, i tinc algunes coses pendents de ensenyar-vos.
Començaré per aquestes creps que són fàcils de fer i molt bones. Permeten farcit dolç i salat, segons ens agradi.
Moltes vegades hem fet un sopar de creps, és a dir primer en farcim unes de salades i al final en reservem unes quantes per farcirles de dolç, a mena de postres.
Aqui teniu els ingredients:
4 ous
500 ml de llet
200 gr de farina
50 gr de sucre
50 gr de mantega fosa
5 gr de sal
Posem els ingredients en la thermomix ( o en una batedora tipus turmix) i els barregem 1 min a vel 4.
La barreja queda així, i si fessim les creps ara quedarien amb molts petits foradets per que la massa està molt oxigenada. L'hem de deixar reposar, per que la massa no quedi tan escumosa.
Per aquest motiu jo la poso en una gerra , que serà molt util alhora de abocar la pasta a la paella, i la deixo a la nevera 1/2 hora.
Passat aquest temps farem les creps.
Posarem unes gotes d'oli en una paella i l'escampem bé amb un pincell de cuina.
Aboquem una mica de massa a la paella i l'escampem movent-la fins a cobrir tot el fons. Ha ded quedar una capa fineta....
Quan veiem que les vores de la crep comencen a enrossir, és el moment de girar la crep amb compte, que és molt fina i es trenca fàcilment.
La deixem coure un parell de minuts per l'altre banda i la retirem de la paella.
Les anem colocant en un plat l'una al damunt de l'altre, cosa que farà que es mantinguin calentes.
Aqui ja les tenim acabades. Una muntanya de aprox. 20 creps.....
-Salades: paté, pernil dolç i formatge, pollastre i blat de moro amb salsa rosa....
-Dolces: xocolata, mermelades, caramel.....
aquesta és la que m'he menjat jo avui, senzilla però saborosa.......ummmmm!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada