dimecres, 30 d’abril del 2014

CALAMARCETS AMB CEBA

Feia dies que no penjava res, no és que no hagi cuinat, és que no he tingut temps de penjar-ho!!!  Tinc varies receptes preparades, que espero poder anar penjant en breu...

La primera d'elles són aquests calamarcets que tenen tan bona pinta. Es d'aquelles receptes que donen poca feina per que posem els ingredients i ens oblidem d'ells fins que pita la thermomix! a més a més són molt bons, en dono fe!!!!!




Jo només vaig fer els calamarcets, pero el lloc d'on vaig treure la recepta, canecositas , els acompanya amb arros blanc, també fet al mateix moment que es couen els calamars...tot un "xollo" no????

Ingredients


pels calamarcets

per dues persones

 2 galetes tipus Maries
250 gr de ceba
1 gra d'all grandet
500 gr de calamars tallats en trossos de 3x3 aprox.
unes branques de julivert
50 gr de oli
1/2 pastilla de fumet de peix
1 fulla de llorer
un pessic de pebre negre
una cullerada de postre de pebre vermell dolç
20 gr de brandy

per l'arròs blanc

4 flameres de alumini de les que es llancen
30 gr de arròs per flamera
50 gr de aigua per flamera
1 rajoli d'oli 
1 pessic de sal.

Posarem 30gr de arròs , 50 gr de aigua , un rajoli d'oli i un pessic de sal a cada flamera, ho remenarem amb una cullereta i les reservem dins del recipient varoma. Jo no tinc foto d'aquest pas perque jo no vaig fer l'arròs.

En el vas hi posem les galetes i les triturem 4 segons a vel 7. Reservem.


Posem l'all , la ceba i el julivert, trossegem 4 segons a vel. 4.Baixem les restes de les parets amb l'espàtula, afegim l'oli i escalfem 3 min. tº varoma, vel 1.


Afegim els calamers, la 1/2  pastilla de fumet, el pebre vermell, el pebre negre, el llorer i les galetes reservades.



Programem 25 min. tº varoma, gir a la esquerra i velocitat cullera. Posem el varoma en la seva posició.

Passats els 25 min el resultat serà aquest!!!!


Si a mi ja em sembla fantàstic així....imagineu-vos amb 1 torre d'arròs blanc al costat!!!!!
Un plat molt complert, que pot der perfectament un plat únic.

BON PROFIT!!!!!!


1 comentari:

Teresa ha dit...

Quina bona pinta fan!!! amb l'arròs ja tens el plat complert i únic!