divendres, 24 d’octubre del 2008

ANIVERSARIS-2

Seguim amb els pastissos d'aniversaris.A l'octubre és un mes important a casa, ja que tenim els aniversaris dels meus bessons i també de dos dels meus nebots.Sempre fem festa grossa.

L'última vegada juntament amb la meva cunyada vàrem fer 4 pastissos.Per les nenes vàrem fer una nina per cada una i pels nens un gat per cada un.

Són dos pastissos que no tenen gran secret en la seva elaboració, sinó que la gràcia està en la decoració.

La nina consisteix en un pa de pessic (el de iogurt, le recepta està ja en un post anterior) ;el vàrem fer amb un motllo especial per donar la forma de la faldilla.Un cop fred vàrem fer un foradet per la part superior i hi varem encaixar la nina.Finalment la vàrem guarnir amb nata tintada de colorant alimentari.

El gat també és un pa de pessic de iogurt, amb un motllo rodó (crec que era de 26 cm), retallant les vores per donar la forma a les orelles i dibuixant la cara també amb nata tintada amb colorant alimentari.Els ulls i els bigotis són de llaminadures.



No us podeu imaginar les cares dels nens i les nenes quan varen veure els pastissos.La resta de comensals també van quedar impressionats.....eren 4 pastissos en total!!!!!!!


Després de les obligades fotos , varem poder tastar-los tots!