La recepta l'he tret de mundorecetas, el forum al qual en sóc molt aficionada, doncs es presenten moltes receptes, de tots tipus , i totes molt apetitoses.Val a dir que les foreres tenen una gràcia especial amb la càmara....fan unes fotos ....de revista gastronòmica!!!
Aquesta recepta en concret és de cracky.
Els ingredients:
1 got de farina
1 got de llet
1 got de sucre
2 ous
1 kg de pomes
melmelada per abrillantar (el got que jo he utilitzat és el de nocilla)
Preparació:
En thermomix posarem les pomes (menys una que guardarem per decorar) pelades i tallades a quarts i triturar 1 min a vel 5. Afegir la resta d' ingredients i barrejar a vel 3 ,15 seg.
Posar la barreja en un motllo untat de mantega o folrat amb paper de cuina i adornarem amb la poma que teníem reservada, pelada i tallada a llenques. Coure al forn a 180º, aprox. 1 h.
La prova per saber si está cuita és punxar-la amb un escuradents. Si surt net és que ja està cuita.
Quan surt del forn i encara tèbia, la pintarem amb melmelada de préssec o albercoc , diluida amb una mica de aigua, a fi de abrillantar-la.Deixar refredar del tot.
Jo per abrillantar utilitzo un producte especial, de la marca "VAHINÉ", però només el trobo a Andorra. Si podem deixar la tarta a la nevera unes hores, millora la textura, doncs queda una mica més compacte.

Aquí una foto del tall, per que veieu la textura cremosa de l'interior.
A nosaltres ens ha agradat molt, sobretot als nens que són molt i molt golafres.A més a més el meu fill va disfrutar de poder-la fer pràcticament ell sòl.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada