Avui li toca el torn a uns muffins de groselles (dels nostre jardí) que varem fer juntament amb la Cristina, per esmorzar el cap de setmana.

Són molt esponjosos i poc empalagosos, ja que l'àcid de les groselles apaga molt el dolç.
Primer de tot us mostro els ingredients a la llibreta de receptes de la Cristina, i com que no se si es veurà prou bé, els escriuré a continuació.

Ingredients:
1 tassa de groselles
6 cull soperes d'oli
1/2 tassa de sucre
1/2 tassa de llet (a la recepta no hi és, però hi cal)
1 ou batut
1 tassa i mitja de farina
1 pessic de sal
1 cull sopera de concentrat de vainilla
1/2 sobre de llevat

Preparació:
Es barreja l'ou batut amb l'oli, la sal, el sucre,la llet i la vainilla.

A continuació afegim la farina barrejada amb el llevat i amb la col.laboració de les meves ajudants de 1ª classe: la Cristina i la thermomix.

Quan tinguem la farina ben integrada i afegirem les groselles amb molta cura per que no es trenquin.

Si hem fet la barreja amb la thermomix, les groselles les barrejarem amb la espatula,per que no es triturin.
A continuació posarem cullerades de la massa dins dels paperets de madalenes(nomens omplint 3/4 parts) i aquets dins de motllos de flam (veure magdalenes de nata), o bé en el meu cas i més pràctic, dins de motllos especials de silicona.


Courem els muffins a forn 180º aprox. 25 min.

Queden molt alts....

I molt esponjosos.....

Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada