dilluns, 25 de març del 2013

ARROS AMB LLAMANTOL SENZILL


 Un arròs senzill però un apàt de luxe!!! 



Aquest és un arròs amb llamantol senzill, ja que no duu cap sofregit. El secret de que quedés bonissim és el fument que vaig utilitzar, que era molt gustós i concentrat, i li va donar molt de sabor.
El fumet el vaig fer amb tot un seguit de caps, espines de peix, i closques i caps de gambes que havia anat acumulant al nongelador. Com que tenia força quantitat, va quedar un fumet molt bò.



El llamantol com podeu veure era de una mida considerable.


Primer de tot vam sofregir el llamantol amb oli ben calent, per que tragues també tot el seu gust a l'arròs.


Després hi vam afegir l'arròs.
Vam utilitzar arròs bomba, que és el que més ens agrada per aquest tipus de plats.



Després hi vam afegir el fumet, i una fulla de llorer (que no es veu a la foto)


El vam deixar coure uns 20 min.Repos de 5 min. i a menjar.
El vam menjar com a plat unic, amb una amanida d'acompanyament



BON PROFIT!!!!