dilluns, 2 de febrer del 2009

FLAM DE FERRERO ROCHÉ

L'últim dels plats que vaig servir en el dinar de aniversaris que vaig fer a casa.

Els va agradar molt als nens, ja que la textura on vas trobant els trossets del ferrero, es barreja amb la suavitat de la cuallada, i el sabor de xocolata i avellanes... ummmmm...és el summum....



Ingredients:


8 ferrero roche
1 pot de llet evaporada
500 ml de llet
2 sobres de cuallada (Royal)
100 gr de sucre
caramel pel motllo.


Preparació Thermomix:


Posar els ferrero roche al vas de la thermomix i trirurar a vel 10. Afegir la resta d'ingredients i programar 12 min. 100º i vel 3. Abocar al motllo caramelitzat i deixar refredar.Posar a la nevera.

Queda millor d'un dia per un altre.




Preparació tradicional:


Preparar la cuallada segons les instruccions del sobre, amb la llet, la llet evaporada i el sucre, i afegir els ferrero triturats amb la picadora.Posar al motllo caramelitzat i deixar refredar.Posar a la nevera.




Senzill i bò!