dimarts, 27 de setembre del 2011

AMANIDA DE FIGUES AMB PERNIL D'ÀNEC

Una amanida escaient aquests dies , ara que encara estem en temporada de figues.
La ventatge de les amanides és que són molt fàcils de preparar, i la seva gràcia resideix en saber combinar els ingredients i colocar-los de manera que llueixin una mica.



Ingredients:

Mesclum d'enciams
canonges
pernil d'ànec
figues
vinagreta de vinagre de mòdena ( 1/3 de mòdena,2/3 d'oli , sal )
reducció de vinagre de mòdena
(jo en tenia una d'especial amb aroma de figues, però serveix la normal)
Preparació:

Simplement coloquem el mesclum i els canonges com a base del plat i l'amanim amb la vinagreta.
Coloquem el pernil d'ànec i les figues  tallades a quarts.
Guarnim amb un rajolí de reducció de mòdena i........a disfrutar!!!!!!



BON PROFIT !!!!