Ingredients:
tomàquets
mozzarel.la de búfala (no te comparació amb la de vaca)
tunyina (amb pot de vidre, que no és esmicolada)
orenga
sal maldon
barreja de pebres
oli d'oliva extra verge
Preparació:
Tallarem el tomàquet a rodanxes molt fines i la mozzarel.la a rodanxes una mica més gruixudes.
Escorrerem l'oli de la tunyina.
En un plat disposarem el tomàquet en rodó, al vol extern del plat, la mozzarel.la també en rodó al vol intern del plat , la tunyina pel damunt, de manera curiosa.
Amanirem el conjunt amb l'oli, la sal ,l'orenga i els pebres molts.
Aquí sense tunyina, que és un altra molt bona opció.
2 comentaris:
Tinc els ingredients cosineta!!
Aquesta nit amanida!!
Un petó!!
Susi
Nena, quina pinta que fa tot. Vaig provant cosetes. La meva limitació com a cuinera no em permet, de moment, fer més coses. Molts petotns
Publica un comentari a l'entrada