Dues de les culleretes són una adaptació de plats principals fets en miniatura.
Avui he fet tres tipus:
Bacallà amb romesco i reducció de mòdena de taronja
Bacallà amb escalivada i reducció de pedro ximenez
Boletes de formatge crema amb sèsam i coulis de groselles
En aquest cas les vaig fer en un moment per què tenia totes les salses fetes (el romesco, les reduccions i el coulis) llavors és tan fàcil com col.locar els ingrediets de manera graciosa i ......"voila"!!!
Culleretes de bacallà amb romesco i reducció de mòdena de taronja.
Ingredients per a 6 culleretes:
Bacallà 50 gr (aprox)
romesco , 6 cullerades de café
unes gotes d'oli d'oliva
unes gotes de reducció de mòdena( jo l'he posat amb aroma de taronja, però pot ser normal)
julivert
Preparació:
Posar el bacallà en una caçó cobert d'aigua al foc, i quan comenci a bullir tancar el foc i reposar 5 min.
Escorre'l i separar les llenques.Deixar refredar.
Posar 1 cullerada de romesco al fons de la cullereta, al damunt hi posarem bacallà fent un petita muntanya, i sobre aquest unes gotes d'oli.
Just abans de portar a taula hi posarem unes gotes de reducció de módena i una petita fulla de julivert....ESPECTACULAR!!!
Culleretes de bacalla amb escalivada i reducció de Pedro Xiemenez
Ingredients per a 6 culleretes:
Bacallà 50 gr (aprox)
escalivada
unes gotes d'oli d'oliva
unes gotes de reducció de Pedro Ximenez
julivert
Preparació:
Cuinar el bacallà igual que en la recepta anterior.
Posar a les culleretes uns trossos de escalivada, al damunt el bacallà, regar amb les gotes d'oli i al moment de servir la reducció de Pedro Ximenez i el julivert.
Boletes de formatge crema amb sèsam i coulis de groselles.
1 comentari:
Ufff!!!! aquestes culleretes tenen una pinta de "muerte". Ja m'hi trobo!
Un petó!
Glòria
Publica un comentari a l'entrada