Es bò de tenir-ne sempre un biberó a la nevera, ja que una reducció de mòdena ens donarà un toc agredolç a algunes preparacions alhora que ens guarnirà els plats d'una manera molt vistosa, com uns canapés o una amanida,etc....
Es senzilla de fer, però també agraïda, ja que la fem un dia i ens dura molt temps a la nevera amb el mateix biberó.
Es senzilla de fer, però també agraïda, ja que la fem un dia i ens dura molt temps a la nevera amb el mateix biberó.
Ingredients:
1 botelleta de 500 ml de vinagre de mòdena
1 cullerada sopera de sucre.
Preparació:
Posem els ingredients en un caço al foc i ho deixem bullir a foc viu fins conseguir una textura de xarop, tenin en compte que quan refredi espessirà fins a una textura de caramel.
El posarem al biberó i ja el tenim a punt per utilitzar.
També podem recórrer a la redució que venen ja feta, de diferents marques, que és comodíssima.
Aquí en teniu alguns exemples:
I la textura seria aquesta:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada