Durant una època el feia molt sovint i ens encantava, però llavors em va entrar la fal.lera de provar coses noves de llibres de receptes, d'internet, etc...i aquest va quedar a la llibreta dels preferits dins del calaix de la taula de la cuina.
Afortunadament aquests dies em va entrar un sentiment d'enyorança de varies receptes, que com aquesta, havia aparcat, de manera que avui he recuperat aquesta recepta per compartir-la amb els meus fills.
Es molt fàcil i bona.La recepta me la va dónar la meva tieta Isabel quan jo encara no era ni casada.
Sempre m'ha donat molt bon resultat i m'ha fet quedar molt bé.
Ingredients:
7 Kiris o una tarrina de philadelphia
2 iogurts naturals i un de llimona
3 ous
3 cull. soperes de farina
9 cull. soperes de sucre
1 grapat de panses sense pinyol i enfarinades (quantitat al gust)
base:
3/4 de tubo de galetes maria
75 gr de mantega fosa.
Preparació:
Primer prepararem el motllo amb el paper de forn al fons per facilitar el porterior desenmotllat.
Despres triturarem les galetes molt fines, amb l'aparell que tinguem (jo amb la thermomix) i les barrejarem amb la mantega fosa.
Aquesta barreja la posarem dins el motllo i apretarem amb cura amb els dits o una cullera per compactar-ho de manera que faci una fina capa que recobreixi el fons del motllo.
Després passarem per la batedora o Thermomix tots els ingredients del pastís, per que quedi una crema fina.
Aquesta crema la posarem dins del motllo , sobre la galeta i hi afegirem les panses enfarinades (per que no s'enfonsin totes al fons del pastís) tot i que algunes les haurem de enfonsar perque n'hagi alguna dins del pastis.
El courem al forn aprox a 180º, fins que veiem que la superfície vol començar a dorar-se (a mi s'em va torrar un pèl massa.)
El deixem refredar i el desenmotllem per guarnir una mica.
A aquest pastís ni li calem molts acompanyaments, per si sol és bo i bònic.
Bon profit!!!!
1 comentari:
Que bo i què fàcil!
Aquest el faré!
Encara mejo melmelada de mores!! que bona!!!
Susi
Publica un comentari a l'entrada