
Afortunadament aquests dies em va entrar un sentiment d'enyorança de varies receptes, que com aquesta, havia aparcat, de manera que avui he recuperat aquesta recepta per compartir-la amb els meus fills.
Es molt fàcil i bona.La recepta me la va dónar la meva tieta Isabel quan jo encara no era ni casada.
Sempre m'ha donat molt bon resultat i m'ha fet quedar molt bé.
Ingredients:

7 Kiris o una tarrina de philadelphia
2 iogurts naturals i un de llimona
3 ous
3 cull. soperes de farina
9 cull. soperes de sucre
1 grapat de panses sense pinyol i enfarinades (quantitat al gust)
base:
3/4 de tubo de galetes maria
75 gr de mantega fosa.
Preparació:
Primer prepararem el motllo amb el paper de forn al fons per facilitar el porterior desenmotllat.

Despres triturarem les galetes molt fines, amb l'aparell que tinguem (jo amb la thermomix) i les barrejarem amb la mantega fosa.

Aquesta barreja la posarem dins el motllo i apretarem amb cura amb els dits o una cullera per compactar-ho de manera que faci una fina capa que recobreixi el fons del motllo.


Després passarem per la batedora o Thermomix tots els ingredients del pastís, per que quedi una crema fina.
Aquesta crema la posarem dins del motllo , sobre la galeta i hi afegirem les panses enfarinades (per que no s'enfonsin totes al fons del pastís) tot i que algunes les haurem de enfonsar perque n'hagi alguna dins del pastis.

El courem al forn aprox a 180º, fins que veiem que la superfície vol començar a dorar-se (a mi s'em va torrar un pèl massa.)

El deixem refredar i el desenmotllem per guarnir una mica.

A aquest pastís ni li calem molts acompanyaments, per si sol és bo i bònic.
Bon profit!!!!
1 comentari:
Que bo i què fàcil!
Aquest el faré!
Encara mejo melmelada de mores!! que bona!!!
Susi
Publica un comentari a l'entrada