
De fet també són molt senzills, i aquests dies he regalat unes safates amb els nostres amics, on hi havien aquests bombons i també unes roques del desert (que són amb el mateix nivell de dificultat, o sigui zero)

Els ingredients són els seguents:

10 cullerades soperes de llet condensada
250 gr de coco ratllat
coco per rebossar
Preparació:
Barregem el coco amb la llet condensada fent una pasta espessa i la fiquem a la nevera un parell d'hores per que endureixi una mica.

Quan la treiem de la nevera, anem agafant pilotets de massa , els donem forma de boleta i les rebossem amb coco ratllat.

Les posem en paperets com els de les trufes

i queden així de boniques.....i de bones!!!

Proveu-les, no es tarda res a fer-les......ni a menjar-les....
Bon profit!!!!!!
1 comentari:
Ya estoy aki otra vez, los cocos buenísimos, la pega k tienen es k solo me gustan a mi ,y me puse las botas.
Publica un comentari a l'entrada