Un nom molt sofisticat per la senzillesa personificada....
Ingredients:
200 gr xocolata per desfer (negra, blanca o amb llet segons els gustos)
200 gr cereals (Kellogs, Special K)
Preparació:
Desfarem la xocolata al bany maria en un caçó. Afegirem els cereals fins que veiguem que queden tots untats, i que no queda massa xocolata al cul del caçó.
Amb una cullera anirem fent montanyetes sobre un paper de cuina ( tendeix a escampar-se i que dar pla, per tant hem de procurar amuntegar-ho en forma de muntanyeta el màxim que puguem).
Deixar refredar.
Jo n'he fet de blanques i negres, però amb xocolata amb llet també queda bé.
El toc de xocolota amb el cruixent dels cereals resulta sorprenent i mireu quin aspecte més original, per presentar a taula.
Ingredients:
200 gr xocolata per desfer (negra, blanca o amb llet segons els gustos)
200 gr cereals (Kellogs, Special K)
Preparació:
Desfarem la xocolata al bany maria en un caçó. Afegirem els cereals fins que veiguem que queden tots untats, i que no queda massa xocolata al cul del caçó.
Amb una cullera anirem fent montanyetes sobre un paper de cuina ( tendeix a escampar-se i que dar pla, per tant hem de procurar amuntegar-ho en forma de muntanyeta el màxim que puguem).
Deixar refredar.
Jo n'he fet de blanques i negres, però amb xocolata amb llet també queda bé.
El toc de xocolota amb el cruixent dels cereals resulta sorprenent i mireu quin aspecte més original, per presentar a taula.
Aqui les blanques....

Aqui les negres.....


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada