dimarts, 30 de desembre del 2008

CANAPÉS EN ESPIRAL

En aquests dies festius, es molt habitual iniciar els àpats amb un complert aperitiu.
A mi en concret m'agada molt, i sempre miro de fer coses variades i si pot ser faciletes.
Aquests són uns canapés extrets de receteriocanecositas.com, que m'encanta.Si teniu ocasió visiteu-la, és genial!!!!
Son vistosos i molt bons i accepten varietat de farcits.

Ingredients:

Pa de motllo sense crosta
paté
sobrasada
formatge de untar amb fines herbes

Preparació:

Agafar una llesca de pa de motllo i passari el corró pel damunt, per deixar-la ben fineta.
La untem de paté, sobrassada o formatge i l'enrotllem sobre si mateixa.
L'emboliquem amb paper film com si fos un caramel i la reservem a la nevera.
Fer el mateix procediment amb totes les llesques.
1 h abans de menjar desembolicar les llesque i tallar-les a redanxes de 1 cm.
Servir intercalades amb una plata.