dimecres, 3 de desembre del 2008

SALSA DE BOLETS

Aquesta salsa és bastant polivalent, ja que combina igual de bé amb el peix (rap, perca, tronc de lluç...) que amb una carn ( filet de porc o de vedella, bistec, entrecot....)
Es molt fàcil de fer, els ingredients són pocs i el resultat és espectacular.


Ingredients:

400 gr de barreja de bolets
(millor congelats o secs , són més saborosos que els de conserva)
400 ml de nata líquida (especial cuina)
2 alls trossejats
sal i oli.

Preparació:

Posem oli en una paella i quan sigui calent hi tirem l'all trossejat. Quan sembli que vol començar a agafar color hi posarem els bolets encara congelats i els deixarem coure a foc moderat fins que s'hagin begut l'aigua que deixen anar.
En aquest moment hi afegirem la nata líquida, deixant que es redueixi uns 5 min i tot seguit ho passarem per la batedora fins que quedi una salsa ben fina.Rectificarem de sal.
Si es vol més fina encara es pot passar pel colador xinès, però això va a gustos.

Aqui es a la paella amb els bolets sencers , abans de passar per la betedora.
En aquest cas eren trompetes de la mort.