Es força divertit anar escurant les closques, i sembla que no atipa tant com altres aperitius més contundents.
Ingredients:
500 gr de cloïsses
1 ceba petita
all i julivert picat
1 vas petit de vi blanc
pebre negre molt
oli
Les cloïsses s'han de deixar unes hores en aigua amb sal per que deixin anar la sorra que ens podria fer malbé el plat.Abans de posar a la paella, escórrer i rentar molt bé.
Preparació tradicional:
Posar l'all i la ceba picadets en una paella amb una mica d'oli i dorar, afegir les cloïsses,el pebre, el vi i el julivert, apujar el foc i tapar.Deixar coure fins que s'hagin obert totes les cloïsses.( si n'hi ha alguna que no s'obre llençar-la, segurament no és bona).
Preparació Fussion-cook:
Posarem el programa manual amb una mica d'oli, i quan sigui calent hi posarem la ceba l'all i el julivert tot picadet, i quan sigui una mica dorat hi afegirem les cloïsses, les salpebraren i hi afegirem el vi blanc.Taparem i programarem a manual 2 min.
(Recepta de Marsu de mundorecetas.com)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada