Un entrant menys laboriós del que sembla (si comprem la pasta de full), i molt vistós. La presentació sol agradar més quan és una pasta individual que quan és una de gran.
En aquest cas ,com que era una celebració, el vaig fer individual i acompanyat d'una amanida que alleugeria alhora que ornamentava el plat.
Ingredients:
2 làmines de pasta de full rectangulars
400 gr de bolets variats
1 all
1/2 ceba
oli
200 ml de crema de llet
sal i pebre
1 ou per pintar
mesclum i uns cherrys
vinagreta
reducció de vinagre de mòdena
Preparació tradicional:
En una paella amb oli sofregir l'all i la ceba, i quan estigui transparent afegir els bolets que courem fins que s'hagin begut l'aigua que ells mateixos deixen anar. En aquest punt afegirem la nata líquida, la sal i el pebre i ho deixarem reduir fins que la nata espesseixi.Deixar refredar una mica.
Mentre tant, tallarem cada làmina en 6 rectangles.Posarem una cullerada de farcit i el taparem amb un altre rectangle.Per que s'enganxin les vores i no surti el farcit, cal pintar les vores dels rectangles amb aigua abans de tancar-los, i després aixafarem una miqueta les vores amb una forquilla.
Els disposarem l'un al costat de l'altre sobre una plata de forn amb paper especial i els pintarem la superfície amb ou batut.
Coure al forn, a 180º, fins que sigui doradet.
Preparació Fussioncook:
Sofregir l'all i la ceba tot picadet amb una mica d'oli amb menú manual i quan sigui transparent afegir els bolets tancar la olla i programar manual 5 min.Quan s'acabi el temps treure el vapor, obrir la olla i afegir la nata, la sal i el pebre, i reduir la nata amb la tapa oberta.Treure la cubeta i deixar refredar fins que sigui tebi.
La resta del procés igual.
Jo el vaig presentar al plat, amb una amanida amb vinagreta i regat amb reducció de mòdena.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Caram, caram....la meva germaneta sembla que ha posat la directa...12 receptes només el mes de gener!! i a mes totes foten una pinta que no vegis!!!
per aquí ara estem de régim, i a la Laura la hagut d´agafar per que no anés corrent a probar de fer el brownie de xocolata, jejeje
un petonet del teu germanet i de la teva cunyada!
Aquest menú està súperbé!!!, amb aquest plat segur que triomfes, a més entra pels ulls, la reducció de mòdena la venen ja feta??, ...ho provaré de fer!!
Publica un comentari a l'entrada