divendres, 1 d’abril del 2011

NÚVOLS DE POMA

Són una mena de "bizcochitos" amb trossets de poma que tenen una textura molt esponjosa, que et fa pensar  realment que t'estàs menjant un núvol.




Ideal per esmorzar o berenars, sobretot pels nens que s'els mengen quasi sense donar-s'en conta!


Ingredients:




80 grs de sucre
1 sobre de sucre avainillat
2 ous
100 gr de mantega desfeta
260 gr de farina
8 gr de llevat químic (tipus royal)
3 pomes
sucre glas per espolvorejar


Preparació:

Batre els ous amb el sucre i la vainilla fins a obtenir una barreja blanquinosa.



Afegir la mantega 


i després la farina tamizada amb el llevat.


Quedarà una pasta molt espessa, és normal...



Afegir les pomes a la barreja, mesclan-ho el més bé que puguem contant que sembla que no s'acabi de barrejar.


Amb l'ajut de dues culleres soperes, formar unes muntanyetes de pasta, en una safata de forn folrada amb paper .


Les coem al forn a 200º aprox. 10 min. o fins que veiem que estan doreadetes al nostre gust.



Les deixem refredar en una reixeta i ja les podrem tastar, doncs s'arrefereden força ràpid.

Per servir-les les espolsarem amb sucre glaç


Mireu que esponjosetes que queden per dins.....enteneu ara per que li'n diem núvols ????





BON PROFIT!!!!!!!