dimecres, 31 d’octubre del 2012

CARAMELS DE FULL SALATS


Com us vaig prometre a la anterior entrada, avui us poso l'aperitiu de caramels salats de full. En vaig fer de 2 tipus : amb francfurts minis i amb tunyina. 
Tots dos van ser molt bons i van agaradar molt , sobretot als nens...



Ingredients pels caramels de francfurt:

Una làmina de pasta de full rectangular
un potet de francfurts minis
1 ou per pintar



Primer de tot estirarem la làmina de full i la tallarem a cuadradets amb un ganivet, ja veieu més o menys la mida, ja que hem de tenir en compte que hem de girar els costats per simular un caramel.


Envoltem els francfurts, girem els costats i els coloquem en una plata de forn. Els pintem amb ou batut.


Ingredients pels caramels de tunyina :

una làmina de pasta de full rectangular
2 ous durs
2 llaunes de tunyina
salsa de tomàquet
ou per pintar ( amb un ou pintem tots els caramenls)



En un plat fondo posarem els ous durs picats, la tunyina i una mica de salsa de tomàquet per lligar-ho tot.


Estirarem la pasta de full, la tallarem en cuadradets , i posarem una culleradeta de farcit. Embolcallarem i cargolarem els costats per simular els caramels com en el cas anterior.
Els posarem també a la plata dels forn i els pintarem amb ou batut.

Ara els courem al forn (en l meu es poden posar les 2 plates alhora) Els courem aprox. 15 min a 180º, o fins que els veiem doradets, ja que això depen una mica de cada forn.


I queden així de bonics!!!!!
( he dit ja que també són molt bons???)

Quina patxoca que fan a taula!

BON PROFIT!!!