Son fàcils de fer, i al vapor amb el varoma de la termomix no hi ha perill de que quedin malament per culpa del forn ( tots els forns són diferents i ja sabeu que la recepta pot variar segons això...).
Com veureu la diferencia amb la tatin autèntica es que la base no és massa quebrada, sino un pa de pessic deliciós i avainillat ...
Presentat tal qual , en pastissets individuals a mi em sembla que queda molt bonic...talment com si servissim una rosa a cada plat!!!!
Ingredients:
Caramel líquid
2 pomes
50 gr de sucre
40 de mantega
1 cull. de cafè de canyella
2 ous
60 gr de sucre
1 cull de cafè de sucre avainillat
80 gr de farina de rebosteria
Preparació:
Primer de tot, com podeu veure, posarem el caramel líquid dins dels moltlles individuals i aquests dins del varoma.
Ara pelarem la poma , li treurem el cor , i la tallarem a rodanxes fines.Aquestes rodanxes les acomodarem als motllos , al damunt del caramel.
Ara posarem al vas de la thermomix el sucre , la mantega i la canyella (1er bloc de ingredients) i programarem 2 min, 100º i vel 1. En realitat el que volem es que es fongui la mantega i es barregi amb la resta de ingredients.
Aquesta barreja la repartirem dins dels motllos, per sobre de la poma.
Sense netejar el vas de la thermomix, posarem la papallona, posarem els ous, el sucre i el sucre avainillat (2on bloc de ingredients) i programarem 2 min a 37º i vel 3 i 1/2. Quan s'acabi el temps programaren 2 min més, a 3 i 1/2 , sense Tª.
Ara afegirem la farina i barregem 10 s a vel 2. Traiem la papallona.
Repartim la mescla dins dels moltllos , per sobre de la poma.
Posem 500 ml d'aigua dins el vas de la thermomix, el tapem, tapem el varoma, el col.loquem sobre el vas i programem 45 min , Tº varoma, vel 3.
Finalment quedaran així.
Es desmotllem molt fàcil, ja que el caramel esta calent i és força líquid.
Els desmotllem, decorem i servim......
Estan per llepar-se els dits!!!!!
Mireu per dins....que esponjoset....uhmmmmmm!!!
Apa, ja us he creat l'ansia.....jajaja.....BON PROFIT!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada