Doncs bé, aquesta és la meva sugerència de presentació, jo he utilitzat unes torradetes rodones que ja són especials per canapés.
Poma caramelitzada
Ingedients:
1 poma
1 nou de mantega
1 cull. sopera de sucre.
Preparació:
Pelar i tallar la poma dauets ben petitets. Desfer la mantega en una paella i pposar-hi la poma que courem a foc molt baixet i remenant sovint.Quan ja sigui cuita hi afegirem el sucre i ho deixarem coure uns minuts fins que el sucre quedi caramelitzat ( no massa, ja que si no, al arrefredar quedaria la poma dura).
Melmelada de figa
1 comentari:
Aquest amb el teu permís, te' l copiaré!!, sempre he volgut saber com es caramlitzava i veig que no és tan xungo!!, .....una pregunta, sabríes la recepta d' un solomillo al foie, plis???, ho he intentat alguna vegada però sense èxit i, felicitats pel blog, m' agrada perquè és senzill i t' anima a cuinar!!.
Moltes gràcies, Inés.("lo Xurumbel")
Publica un comentari a l'entrada