Aquest és un dels dos postres que més li agraden al meu fill i malgrat que sembla un flam no ho és : és una pannacotta.
Es com una gelatina de nata, força cremosa, molt suau....realment bona!
Els ingredients son els següents:
400 cc de nata líquida
200 de llet
150 gr de sucre
1 sobre de gelatina neutra en pols
1 sobre de sucre avainillat
Preparació:
Primer posarem el sobre de gelatina dins de 100 cc de llet, perquè es vagi hidratant.
Al vas de la TH o en un caçó posarem la resta dels ingredients: la nata , la llet restant, el sucre, el sucre avainillat i escalfar-ho fins que comenci a bullir.
Aquests puntets negres que es veuen és la vainilla i és molt aromàtica.
En aquest punt hi afegirem la llet amb la gelatina i ho remenarem molt bé.
Ara posarem el preparat en vasets de flam als que de manera opcional hi haurem posat caramel líquid.
Deixarem refredar els vasets a la nevera al menys 4 hores per que quedi la gelatina prou cuallada.
Desmotllarem la pannacotta i servirem.
En cas de que no hi haguem posat caramel , adornarem el plat i la pannacotta amb amb un culis de fruits vermells, que hi queda genial.
Més facil impossible!
Probeu-la, us agradarà.....bon profit!!!
1 comentari:
en pocos dias te digo k exito ha tenido cuando lo pruebe.besos
Publica un comentari a l'entrada