dimarts, 22 de juny del 2010

PANNACOTTA


Aquest és un dels dos postres que més li agraden al meu fill i malgrat que sembla un flam no ho és : és una pannacotta.  
Es com una gelatina de nata, força cremosa, molt suau....realment bona!


Els ingredients son els següents:


400 cc de nata líquida
200 de llet 
150 gr de sucre
1 sobre de gelatina neutra en pols
1 sobre de sucre avainillat


Preparació:

Primer posarem el sobre de gelatina dins de 100 cc de llet, perquè es vagi hidratant.


                                      

Al vas de la TH o en un caçó posarem la resta dels ingredients: la nata , la llet restant, el sucre, el sucre avainillat i escalfar-ho fins que comenci a bullir.


                                          
Aquests puntets negres que es veuen és la vainilla i és molt aromàtica.

 En aquest punt hi afegirem la llet amb la gelatina i ho remenarem molt bé.
Ara posarem el preparat en vasets de flam als que de manera opcional hi haurem posat caramel líquid.


                            

Deixarem refredar els vasets a la nevera al menys 4 hores per que quedi la gelatina prou cuallada.
Desmotllarem la pannacotta i servirem.


                                

En cas de que no hi haguem  posat caramel , adornarem el plat i la pannacotta amb amb un culis de fruits vermells, que hi queda genial.

Més facil impossible!

Probeu-la, us agradarà.....bon profit!!!



1 comentari:

Elena ha dit...

en pocos dias te digo k exito ha tenido cuando lo pruebe.besos