La preparació de la carn, l'aperitiu i la cerveseta mentre es cou la carn, i per finalitzar les llargues sobretaules que s'acaben quan la canalla ( que fa estona que han acabat i estan jugant a la pilota) diuen: que no berenem?.....
Llavors tothom s'en dona conta de l'hora que és i pleguem la taula i endressem tot comentant que ha passat el dia volant......
Llavors tothom s'en dona conta de l'hora que és i pleguem la taula i endressem tot comentant que ha passat el dia volant......
Es el petit plaer dels diumenges d'estiu!!!!
El dinar en questió ha estat :
Aperitiu:
butifarretes blanques , negres i xistorra
cansalada
carn de xai
allioli (fet a mà)
pa de sègol i espelta
Postres
Pastis de xocolata (comprat)
Tot regat amb un lambrusco rosat ben fresquet, un vinet de rioja negre i un cava català..... diríem que no hem pas menjat malament , oi????
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada