dilluns, 12 de juliol del 2010

ALETES DE POLLASTRE ADOBADES

L'estiu, temps per exelència de les barbacoes, que ademés de sanes són divertides!!!!



Podem comprar a les carniceries molts tipus de carns per fer una barbacoa, i una de les coses que sol tenir més exit és la carn adobada : xurrascos adobats, pinxos, aletes.....diferents tipus de carns, diferents tipus de adobats.

Avui us explico una manera d'adob bén fàcil, amb poc ingredients però resultons.

Ingredients:



les aletes de pollastre
all en pols
pebre vermell dolç
pebre vermell picant
oli i sal
opcional un rajolí de vi blanc (jo no li poso)


Preparació:


Primer tallarem les aletes de la següent manera, i rebutjarem la punta.



Ara les posarem dins un bol gran, i els hi afegirem tots els ingredients, al gust, a mi m'agraden amb força all i poc picant, però això ja va al gust personal de cada un.


Així les podem deixar les hores que vulguem, com més hores més gust agafaran.....

Ara ja les podrem fer a la barbacoa, ben rossetes, amb la pell una mica cruixent.



Nosaltres acostumem a fer unes verdures a la planxa, per acompanyar les aletes, que també queden molt bones, simplement amb oli, sal i unes herbetes de provença.




Així queda un platt amb la combinació de les aletes i lñes verdures....un dinar o sopar molt sà i saborós




BON PROFIT!!!!!