dimecres, 7 de juliol del 2010

CANAPÉS DE PATÉ DE MUSCLOS

Un aperitiu senzill i diferent.
De textura  lleugera  i fàcil de menjar; de sabort suau i sorprenent. Un aperitiu que sempre s'escau.


Ingredients:



Una llauna de musclos en escabetx (sense el suc)
1 tarrina de formatge cremós (tipus phladelphia)
unes llenques de pa de motllo sense crosta


Preparació:

Posarem el formatge i els musclos en un robot que trituri, en el meu cas ho he fet amb la thermomix, però va perfecte amb un turmix . Triturarem fins aconseguir la textura que ens agradi; a mi m'agrada molt triturat.




Ho posem a la nevera una estona per que agafi una mica de cos ( si disposem del temps suficient)




 i ja el podem untar sobre de les llenques de pa.





La decoració ja és segons la imaginació; jo hi he posat un polsim de pebre vermell dolç i uns brins de cebollí.



Es pot utilitzar la mateixa fórmula per fer paté de tonyina , per exemple , amb tonyina i unes anxoves......o també de sardines de llauna......o de cranc, gambetes i ou dur......etc...

Si ho proveu ja em direu....BON PROFIT!!!!