dimecres, 11 de setembre del 2013

MONTADITOS DE FOCACCIA



Va ser un sopar improvisat, amb restes d'un dinar temàtic italià que havíem fet al migdia.



Tenia un tros de focaccia que havia fet per unes bruschetes, tenia una bola de mozarella que m'havia sobrat de una amanida capresse i tenia un blister de pernil salat ibèric que m'havia sobrat de uns saltimboques....
Evidentment no em venia de gust repetir el mateix menjar, pero tampoc deixar-ho a la nevera fins que es fés malbé.... llavors....imaginació al poder!!!!

La manera de utilitzar-ho tot en una mateixa recepta va ser improvisar uns montaditos variats ( jolines, em va sortir fum del cap, oi??? Com si fós tan difícil!!!)


Bé, anem a la preparació que va ser moooolt llarga i mooooolt elaborada (jajaja)

Ingredients:

un tros de focaccia
1 bola de mozarella de búfala
1 blister de pernil salat ibèric
1 llauna de tonyina
1 tomàquet gran de cor de bou
oli d'oliva extra verge
orenga
pebre negre mòlt


Preparació:

Primer de tot tallarem la focaccia a tallets adequats per semblar montaditos i els amanirem amb un raig d'oli extra verge.



Despres hi posarem el tomàquet tallat a rodanxes més aviat finetes, hi posarem orenga i una mica més de oli.



i a sobre repartirem a uns quans la tonyina, altres el pernil i altres la mozarella. 





Als de mozarella hi posarem pel damunt un polsim de pebre negre, una mica més de orenga i un raig més de oli.


Us sembla un bon sopar????


Acompanyat d'una cervesa, un lambrusco o una sangria...genial!!!!

Val a dir que això mateix , fet amb rodanxes de pa de baguette, queda també molt bò, queden com uns autentics "montaditos", pero a mi em va agradar com van quedar així!!!

BON PROFIT!!!